SERENIA RESIDENCES : gelegen op PALM JUMEIRAH ! !

Appartement voor € 750.000

Serenia Residences , UAE Dubai Palm Jumeirah
Ref: spir318
2 slaapkamers
2 badkamers
141m2 woonopp.
Bouwjaar: 2018

Omschrijving

SERENIA is een project in DUBAI, gelegen aan het strand van de exclusieve PALM JUMEIRAH.
U kunt kiezen tussen 1-bed, 2-bed, 3-bed en penthouses appartementen. De aangegeven prijs is een 2-bed van 126 m² leefruimte + 20 m² terras.

SERENIA biedt een puur contact met de natuur en een zalige ontspanning met haar architectuur, waar vensters van de vloer tot het plafond de grenzen tussen buiten en binnen doen vervagen en een panoramisch zicht bieden over The Palm naar Hotel Atlantis, de Burj Al Arab, de skyline van de Dubai Marina en de verbluffende blauwe zee van de Golf. Rustige, zonovergoten terrassen gaan ongemerkt over in de setting van hedendaags ingerichte interieurs met compromisloze luxe.

SERENIA garandeert u een wereld die het summum van het strandleven wordt. Een woning vol rust met een minutieus geselecteerde afwerking en 24-uurs conciërgediensten die garant staan voor elk comfort dat u maar kunt bedenken.
SERENIA betreden is Dubai’s meest exclusieve strandresidenties betreden.

SERENIA heeft een exclusieve penthousevleugel ontworpen waar de elite een thuis vindt. U kunt kiezen uit drie exclusieve Presidential Penthouses met privédaktuin. Elke Presidential Penthouse neemt de hele bovenverdieping van een van de drie gebouwen in beslag en biedt een uitzicht van 360 graden op Dubai Marina, The Palm en Burj Al Arab.
BEACHFRONT PENTHOUSES
De exclusieve vleugel "Beachfront Penthouses" biedt keuze uit twee types penthouse, elk met een panoramisch uitzicht over het strand, The Palm Jumeirah, het Atlantis Hotel en de skyline van Dubai Marina. Alle penthouses werden gecreëerd volgens een HEDENDAAGSE DESIGNAANPAK. Bovendien zijn er afzonderlijke privéliften en lift hallen voor de vleugel van de strandpenthouses.

Prijzen op aanvraag !Recente bestemming Niet ingegeven
Keukentype Hyper-Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Zwembad ja
Tennisveld ja
Lift ja
Concierge ja
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Meter voor waterleiding Individuele meter
Prijs € 750.000,00
Vrij op onmiddellijk
Bouwjaar 2018
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 2
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 141 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt