Welkom bij Prof-Immo bvba !

             

 

 

PROF-IMMO bvba is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel en bedrijfsvastgoed. We bieden dus  het hele arsenaal aan makelaarsdiensten.

Uiteraard begint alles met een juiste marktconforme schatting.  Vraag je teveel voor je eigendom, dan is er geen verkoop. Vraag je te weinig, loop je heel wat centjes mis. Prof-Immo bvba is actief sinds 2002. Hij kent de markt door en door en bieden aan al zijn klanten een vrijblijvende schatting aan. Prof-Immo bvba kan je helpen een realistische prijs te bepalen.  Hij heeft ook geen emotionele band met uw eigendom.   Hij heeft de ervaring van het verkopen van gelijkaardige woningen in de regio en heeft een idee van wat kandidaat-kopers bereid zijn te betalen.  Hij wilt je eigendom verkopen aan een zo hoog mogelijke, realistische prijs.

Op deze manier heeft U een perfect beeld van wat kan en wat niet kan.   Vraag dus  gerust naar een vrijblijvende schatting. Het is het begin van misschien een hele degelijke en mooie samenwerking  !

Nieuws

Hoe de huur opzeggen om te verbouwen ?
Je bent eigenaar van een huis of appartement dat je verhuurt. Je zou het pand willen verbouwen. Kan je dan de huur om die reden opzeggen en hoe ga je daarbij te werk? En wat kan je doen als je meerdere appartementen tegelijk wil verbouwen?
INDEXERING van de huurprijs wanneer en hoe !
Het is weer januari : tijd om de huur te indexeren?   Het is een vaak voorkomend misverstand dat alle huurprijzen in januari moeten worden geïndexee…
Hypothecaire lening : hoe hoog mogen de dossierskosten zijn ?
  Als je een hypothecaire lening aangaat voor het kopen, bouwen of verbouwen van een huis zal de bank je vaak dossierkosten aanrekenen. Sinds april 2017 w…

Facebook