Welkom bij Prof-Immo bv !

             

 

 

PROF-IMMO bvba is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel en bedrijfsvastgoed. We bieden dus  het hele arsenaal aan makelaarsdiensten.

Uiteraard begint alles met een juiste marktconforme schatting.  Vraag je teveel voor je eigendom, dan is er geen verkoop. Vraag je te weinig, loop je heel wat centjes mis. Prof-Immo bvba is actief sinds 2002. Hij kent de markt door en door en bieden aan al zijn klanten een vrijblijvende schatting aan. Prof-Immo bvba kan je helpen een realistische prijs te bepalen.  Hij heeft ook geen emotionele band met uw eigendom.   Hij heeft de ervaring van het verkopen van gelijkaardige woningen in de regio en heeft een idee van wat kandidaat-kopers bereid zijn te betalen.  Hij wilt je eigendom verkopen aan een zo hoog mogelijke, realistische prijs.

Op deze manier heeft U een perfect beeld van wat kan en wat niet kan.   Vraag dus  gerust naar een vrijblijvende schatting. Het is het begin van misschien een hele degelijke en mooie samenwerking  !

Nieuws

BEN JE EIGENAAR VAN EEN APPARTEMENT ? DIT MOET JE WETEN OVER DE BLOKPOLIS .
Ben je eigenaar van een appartement of heb je een appartement op het oog? Dan zal het vast geen verrassing zijn dat er heel wat administratie bij komt kijken. Één van die belangrijkste administratieve zaken zijn ongetwijfeld verzekeringen omdat je bij pech natuurlijk zo goed mogelijk ingedekt wil zijn. De blokpolis is daar ideaal voor. Maar wat is dat en wat moet je er zeker over weten?
SLECHTE EPC-WAARDE, GEEN WOONLENING ?
Slechte EPC-waarde, geen woonlening? “Het is niet de bedoeling dat een woning met een slechte EPC-waarde tot geweigerde woonleningen leidt.” Zo klonk het medio 2022 bij de Nationale Bank. Maar in de praktijk zouden er vandaag toch een aantal banken zijn die de EPC-score effectief als maatstaf zien voor het al dan niet toekennen van een woonlening. Wat betekent dit voor potentiële kopers?
WIJZIGINGEN VERKOOPRECHT VANAF 1 JANUARI 2022 !
Door de stijging van de woningprijzen in Vlaanderen wordt het voor vele mensen moeilijk om een eerste eigendom te kopen. Hier wil de Vlaamse regering iets aan doen door de registratiebelasting op een enige eigen woning te verlagen. Hier tegenover staat dat de registratiebelasting bij de aankoop van een tweede eigendom stijgt en de meeneembaarheid verdwijnt. Door specifieke inwerkingtredingsbepalingen zal de nieuwe regeling in het voordeel zijn van zoveel mogelijk kopers.

Facebook