Welkom bij Prof-Immo bvba !

              

  Prof-Immo bvba biedt u volgende diensten aan :

- Prof-Immo bvba wordt uw vastgoedcoach, uw aankoopbegeleider, uw eigen Property Hunter !  Wie moeite heeft om met zijn budget zijn ideale woonst  te vinden of gewoonweg geen tijd heeft om te zoeken, kan hiervoor beroep doen op Prof-Immo bvba.  Door zijn kennis van de markt en alle spelers (notarissen, vastgoedmakelaars, particulieren, ...) verdedigt hij uw belangen om de beste prijs te onderhandelen.

- voor de eigenaars die het wensen is Prof-Immo bvba uw bemiddelaar om uw eigendom te verkopen/verhuren.

- Prof-Immo bvba wordt uw projectleider ! Uw huidige/nieuwe woning heeft verbouwingswerken nodig, Prof-Immo bvba kan u hiermee helpen in zowel advies als realisatie.

- Prof-Immo bvba adviseert u in investeringen in onroerend goed (ook in het buitenland) met een mooi rendement.

Klik op "Diensten" in het menu voor meer informatie hieromtrent.

 

Nieuws

Hoe de huur opzeggen om te verbouwen ?
Je bent eigenaar van een huis of appartement dat je verhuurt. Je zou het pand willen verbouwen. Kan je dan de huur om die reden opzeggen en hoe ga je daarbij te werk? En wat kan je doen als je meerdere appartementen tegelijk wil verbouwen?
INDEXERING van de huurprijs wanneer en hoe !
Het is weer januari : tijd om de huur te indexeren?   Het is een vaak voorkomend misverstand dat alle huurprijzen in januari moeten worden geïndexee…
Hypothecaire lening : hoe hoog mogen de dossierskosten zijn ?
  Als je een hypothecaire lening aangaat voor het kopen, bouwen of verbouwen van een huis zal de bank je vaak dossierkosten aanrekenen. Sinds april 2017 w…

Facebook