Diensten

              

  Prof-Immo bvba biedt u volgende diensten aan :

- Prof-Immo bvba wordt uw bemiddelaar om uw eigendom te verkopen.  Prof-Immo bvba adviseert u en begeleidt u het gehele proces van prijsbepaling tot en met het verlijden van de akte bij de notaris. Er zijn een groot aantal zaken waar u rekening moet houden om uw onroerend goed zo goed mogelijk te verkopen.  Sommige zijn evident, andere niet.  De verkoop van uw onroerend goed vereist kennis, ervaring en inzicht in de markt.

- Prof-Immo bvba wordt uw vastgoedcoach, uw aankoopbegeleider, uw eigen Property Hunter !  Wie moeite heeft om met zijn budget zijn ideale woonst  te vinden of gewoonweg geen tijd heeft om te zoeken, kan hiervoor beroep doen op Prof-Immo bvba.  Door zijn kennis van de markt en alle spelers (notarissen, vastgoedmakelaars, particulieren, ...) verdedigt hij uw belangen om de beste prijs te onderhandelen.

- Prof-Immo bvba is uw bemiddelaar om uw eigendom te verhuren.  De huurder wordt zo grondig mogelijk gescreend, opdat de huur op tijd betaald wordt.

- Prof-Immo bvba wordt uw projectleider ! Uw huidige/nieuwe woning heeft verbouwingswerken nodig, Prof-Immo bvba kan u hiermee helpen in zowel advies als realisatie.

- Prof-Immo bvba adviseert u in investeringen/aankoop in onroerend goed met een mooi rendement.

- Prof-Immo bvba biedt ook voor de liefhebber woningen/appartementen aan in Spanje.  Hij begeleidt u tijdens het hele proces van aankoop van A tot Z.