Villa te koop

, UAE Dubai - Akoya
Ref: spir334

Omschrijving

De ontwikkelaar liet zich inspireren door de lifestyle van Beverly Hills en brengt de mooiste elementen van deze iconische bestemming naar Dubai in AKOYA by DAMAC. De 223 ha grote ontwikkeling telt een variëteit aan ongelofelijke panden, waarvan sommige het resultaat zijn van samenwerkingen met wereldvermaarde merken als Fendi Casa en Paramount Hotels & Resorts.
Alle herenhuizen, villa’s en appartementen hebben toegang tot winkel- en ontspanningsruimten van wereldklasse, naast spectaculaire buitenzones zoals de Trump International Golf Club Dubai en The Park at AKOYA, 37 ha weelderig groen.
Op slechts 10 minuten rijden langs Umm Suqeim Road, gaat deze exclusieve gemeenschap prat op een gemakkelijke toegang tot de belangrijkste wegennetten van de stad. Toch voelt ze aan als een wereld op zich.

The Drive at AKOYA
Een ereplaats in AKOYA by DAMAC is weggelegd voor The Drive, met luxueus dineren, winkelen en entertainment geïnspireerd op enkele van de meest glamoureuze promenades van de wereld. Hier komen retailtherapie, culinair genot en unieke vrijetijdbeleving tot leven.

Trump International Golf Club Dubai
De golfbaan, de eerste in haar soort in het Midden-Oosten, is een spectaculair aangelegde 18-holes, par 71 kampioenschapsbaan die werd ontworpen door de architect van de Olympische Spelen van 2016, Gil Hanse, een van de meest gevraagde namen in de sector. Bovendien biedt het oefenterrein u ruim de gelegenheid om uw handicap te verbeteren.
Het exclusieve, bijna 28 are grote clubhuis biedt onderdak aan een toprestaurant en een luxueus spa- en wellnesscenter. In de ruime pro-shop kunt u dan weer terecht voor de allernieuwste golfkledij en -accessoires.

Villa’s op het golfterrein
Het golf-leven krijgt een verfrissende toets met een selectie hoogwaardig ingerichte villa’s met uitzicht op de internationale golfbaan. Hun smaakvolle ontwerp met grote open ruimten, fascinerende panorama’s en aangename vrijetijdsmogelijkheden vervolledigen de golf-spirit en vertegenwoordigen een woonervaring die op alle vlakken bovengemiddeld is.

Villa’s in het park
Binnen het adembenemende domein van AKOYA by DAMAC ligt The Park at AKOYA, een have van rust die zich uitstrekt over 37 ha weelderig groen parkland. Hier liggen de huizen tussen de bomen en hagen, wandelwegen en -paden, beekjes en riviertjes.

Golfresidenties
Een reeks spectaculaire appartementen die uitgeven op de internationale golfbaan, biedt luxueus ingerichte hotel- en woonstudio’s en een-, twee-, drie- en vierkamerappartementen met een mooi uitzicht op de fairways.

Parkresidenties
Huiselijk comfort, prachtige panorama’s en eindeloze avondwandelingen zijn standaard voor wie in de residenties in The Park at AKOYA verblijft, waar de ramen en deuren uitgeven op een eindeloze zee van groen.

Meesterwerken
De Masters Villa’s, gebouwd in vier afzonderlijke clusters, vormen een zeldzame groep legendarische woonruimten die de golfdroom waar maken. Blijf binnen en geniet van het comfort van uw villa of ga naar buiten en de spectaculaire golfbaan ligt aan uw voeten.

Trump PRVT
Trump PRVT, met een passie voor minutieus vakwerk, doordacht design en een glorieuze afwerking, legt de lat hoog wanneer het op wonen voor de elite aankomt. Binnen een private, afgesloten gemeenschap liggen zo’n 100 herenhuizen en villa’s tussen de fairways van de Trump International Golf Club Dubai. Ze bieden de ultieme privacy en exclusiviteit in onvervalste Trump-stijl.

DAMAC Villas by Paramount Hotels & Resorts
Het leven van de Hollywood-elite heeft een nieuwe thuis gevonden in DAMAC Villas by Paramount Hotels & Resorts – een gesloten gemeenschap van 160 luxevilla’s met bediening die geïnspireerd zijn op het witte doek. Van huizen met Hollywood-thema tot buttlerservice, het leven in een DAMAC-villa is een filmster waardig.

Villa’s in Fendi-stijl
Italiaanse savoir-faire ontmoet wonen in Beverly Hills-stijl in AKOYA by DAMAC in de door Fendi ontworpen villa’s, de eerste collectie in haar soort in de wereld. Het huis van Fendi verleent zijn unieke stijl om spectaculaire leefruimten te creëren in 34 limited edition-villa’s.
Faciliteiten
•De Trump International Golf Club Dubai
•The Drive at AKOYA
oLuxueus winkelen en entertainment
oRestaurants van wereldklasse
oKinderspeelzone Little Village
oSkyview-openluchtcinema
oThe Arena – een seizoensgebonden polyvalente ruimte
oScholen en kinderdagverblijven


Recente bestemming Niet ingegeven
Keukentype Hyper-Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Zwembad ja
Prijs Info op kantoor
Vrij op bij oplevering
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt