Luxe appartementen met zeezicht !

Appartement voor € 365.000

, 3570 Villajoyosa - Spanje
Ref: spir425
2 slaapkamers
Bouwjaar: 2020

Omschrijving

Deze schitterende residentie bestaat uit 56 woningen met twee en drie slaapkamers, allen met uitgebreide terrassen (vanaf 59m2) met uitzicht op de Middellandse Zee en gericht naar de zon. Dit appartement heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers met elk een ruim buitenterras. Het grote terras is ook voorzien van een buitenkeuken. De appartementen zijn met hoogwaardige materialen afgewerkt met een modern ingerichte keuken, voorzien van alle apparatuur van het merk Siemens. De woningen worden opgeleverd met een volledig geïnstalleerd airconditioningssysteem en vloerverwarming.
Zwembaden die samensmelten met de zee, aangename buitentuinen, wandel- en rustplaatsen. Bijna 800 m2 van de urbanisatie gewijd aan ontspanningsruimte met zwembaden; een kinderbad van meer dan 40 m2 en een zwembad voor volwassenen van bijna 200 m2 vormen het buitenbad. Daarnaast kunt u genieten van 320 m2 gewijd aan: gemeenschappelijke ruimte, fitnesscentrum, sauna, kleedkamers en een verwarmd zwembad met spacircuit.

Makkelijke verbinding met andere delen van Spanje en de rest van de betoverende Costa Blanca over de weg. De internationale luchthaven van Alicante is ongeveer 40 minuten met de auto, de stad Alicante ongeveer 35 minuten, Benidorm 20 minuten, Altea 25 minuten en Valencia 1.30 uur.
Alle woningen zijn inclusief parkeerplaats, berging en een elektrische fiets.

Kenmerken :

Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Overdekt terras : 29m2
Open terras : 30m2
bebouwd : 80m2
Zwembad : gemeenschappelijk buitenzwembad en verwarmd binnenzwembad
Tuin : gemeenschappelijk
inclusief : keukentoestellen en airco inbegrepen, vloerverwarming, Spa, Gym
Recente bestemming Niet ingegeven
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Prijs € 365.000,00
Tuin aanwezig ja
Zicht op zee ja
Bouwjaar 2020
Aantal slaapkamers 2
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt