Appartement te koop

The Heart of Europ , UAE Dubai The World
Ref: spir332
Bouwjaar: 2016

Omschrijving

In DUBAI een luxe-villa kopen ? Of een luxe appartement ? Of een 5* -hotelkamer met zeer goede opbrengst ?
The Heart of Europe is een exclusief eilandresort op 4 km van de kust van Dubai dat goed op weg is om een van de meest prestigieuze en veelbesproken vakantiebestemmingen in de wereld te worden.
The Heart of Europe biedt het allerbeste op het vlak van Europese designs, cultuur, gastvrijheid en entertainment en is ontworpen voor luxevakanties.
“The Heart of Europe in Dubai wordt een unieke vakantiebestemming die een authentieke ervaring biedt met enkele van de charmantste en meest tijdloze elementen van Europa. De zes verbluffende eilanden zullen een variëteit aan fantastische hotels, pleinen met airconditioning, authentieke Europese cafés en restaurants, boetieks, een ruime waaier aan kwaliteitsvol live-entertainment en zo veel meer bieden!
Dubai staat gelijk aan innovatie, ambitie, opwinding en intrige en The Heart of Europe belooft opnieuw een iconische primeur te worden voor de stad die altijd vooruit denkt!”
Het project zet een nieuwe standaard neer voor duurzaamheid en innovatie – met groene elementen, zonneënergie en hoogwaardige technologie. The Heart of Europe is op weg om de meest milieuvriendelijke en toekomstgerichte bestemming ter wereld te worden.


The Heart of Europe in Dubai is de enige eilandbestemming ter wereld die het allerbeste in Europees design, erfgoed en gastvrijheid samenbrengt in een adembenemende en unieke setting. The Heart of Europe zal veel meer zijn dan een bestemming. Het belooft een weergaloze lifestyle te bieden en een have van rust te zijn die de essentie van de Europese levensstijl vat in een gedenkwaardige vakantie-ervaring die de stoutste dromen overtreft.
The Heart of Europe is een cluster van zes eilanden op The World in Dubai. Dit engineering wonder dat bestaat uit 300 eilanden die op de zee werden heroverd in de vorm van een wereldkaart, is wereldberoemd en een iconische verzameling van private en resorteilanden op 4 km van de kust van Dubai.
The Heart of Europe is gebaseerd op bestemmingen van over heel Europa, verspreid over de eilanden Duitsland, Monaco, Zweden, Zwitserland, Sint-Petersburg en “Main Europe”, elk met hun eigen unieke design. De eilanden zijn een eerbetoon aan de kunst- en cultuurschatten van het continent en vatten elk een ander facet van de Europese cultuur, karakter en sfeer.
The Heart of Europe heeft de handen in elkaar geslagen met de beste architecten en technologieleveranciers ter wereld om elk eiland zijn eigen typische stijl en modern design te geven, doordrongen van de belangrijkste kenmerken van de gastlanden.


The Heart of Europe in Dubai bestaat dus uit zes eilanden: Duitsland, Zweden, “Main Europe”, Sint-Petersburg, Zwitserland en Monaco.
De eilanden bestrijken meer dan 55,5 ha en kunnen onderdak bieden aan 15 000 personen tegelijkertijd.
Alle zes eilanden zullen met bruggen verbonden zijn en bereikbaar zijn per boot, watervliegtuig en helikopter.
Voor de perfecte eilandervaring zullen op de eilanden geen auto’s toegelaten zijn.
Fase één van The Heart of Europe zal eind 2016 voltooid zijn en de rest van het project vóór 2020.


The Heart of Europe zal kunnen prat gaan op talrijke unieke elementen die nog nergens anders ter wereld te zien zijn.
Deze zijn onder andere:
•De eerste buitenzones met airconditioning en straten afgeboord met regen en sneeuw.
•Op de eilanden wordt de euro gebruikt als valuta.
•Europees geïnspireerde straten, pleinen, jachthavens en promenades.
•Een selectie van vijf-, zes- en zevensterrenhotels met Europees thema.
•Het Mont Royal Hotel – een vijfsterrenluxehotel, exclusief voor volwassenen met kinderen.
•Unieke Europese eet- en drankconcepten met een opwindende winkel/retailervaring.
•Een permanent circus geleid door een van de grote Europese merken.
•Een van de meest avontuurlijke onderwaterwerelden omringd door een prachtige lagunesetting.
•Exotische land- en zeefauna: gasten kunnen van dichtbij kennismaken met een ruime waaier aan soorten.
•10 verschillende variëteiten oude mediterrane olijfbomen die 1 300 en 1 400 jaar teruggaan.
•Een jaarlijkse kalender Europees geïnspireerde evenementen en activiteiten waaronder festivals, live-entertainment, straatartiesten, kunstenaars en muzikanten.

Recente bestemming Niet ingegeven
Prijs Info op kantoor
Vrij op bij oplevering
Bouwjaar 2016
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt