Kopen

      

 

U wenst een pand aan te kopen en heeft de tijd niet om onnodige bezoeken af te leggen? Of simpelweg u ondervindt problemen om uw droomwoning te vinden binnen uw budget ? U wenst een pand te kopen aan een interessante prijs en binnen redelijke tijdspanne? Daarvoor heeft u degelijk advies en begeleiding nodig !

Prof-Immo bvba stelt u voor om alles in handen te nemen en om uw zoektocht te centraliseren door alle parameters ervan te optimaliseren en uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen. Prof-Immo bvba vindt voor u het ideale pand aan de beste voorwaarden terwijl wij u gedurende het hele aankoopproces mee begeleiden.

Of u nu een particulier bent of een verantwoordelijke binnen een bedrijf, onze diensten zijn toegankelijk voor elk budget. Het besluit een woning (onroerend goed) te kopen is een belangrijke stap in uw leven, uiteraard verlangt u van uw vastgoedmakelaar een maximale aankoopsondersteuning. Er zijn een groot aantal zaken waar u rekening mee moet houden om uw onroerend goed te kopen. Sommige zijn evident, andere niet. De aankoop van uw huis vereist kennis, ervaring en inzicht in de markt. Prof-Immo bvba kan u bijstaan met zijn kennis op bouwtechnisch, financieel/fiscaal en juridisch gebied. Prof-Immo bvba adviseert u en begeleidt het gehele proces van prijsbepaling tot en met het verlijden van de akte bij de notaris.

Prof-Immo bvba heeft een unieke relatie met alle spelers (vastgoedmakelaars, notarissen, projectontwikkelaars, particulieren, ...) door zijn jarenlange ervaring (sinds 2002) in de vastgoedmarkt, waardoor hij zich in een bevoorrechte onderhandelingspositie bevindt.  Hiervan kunt u financieel voordeel halen.

Prof-Immo bvba zet alles in het werk op zijn zoekopdracht succesvol te besluiten. Prof-Immo bvba verbindt zich ertoe om uw persoonlijke gegevens te respecteren en geheim te houden.  Prof-Immo bvba verklaart onafhankelijk te zijn tegenover alle spelers in de vastgoedmarkt, zijnde o.a. collega-vastgoedmakelaars, notarissen, projectontwikkelaars, particulieren, ...